Århusgadekvarteret lyser op i vintermånederne

Billedet her er fra 2019

Århusgadekvarteret lyser op i vintermånederne

af GFS Nordhavn |24. oktober 2019 | Århusgadekvarteret nyt

Bestyrelsen i GF Århusgadekvarteret vil gerne videreføre den gode tradition med vinterbelysning i Århusgadekvarteret. I år kommer der til at være belysning i træerne langs Sandkaj og i lommeskoven ved Antwerpengade. Træerne tændes i slutningen af november. Hvis I beboere er interesserede i at stå for et mindre arrangement i forbindelse med tændingen af vinterbelysningen, er i velkomne til at skrive til grundejerforeningssekretariatet på: info@gfsnordhavn.dk.

150 gratis lyskæder til Århusgadekvarterets beboere:

Sidste år indkøbte GF Århusgadekvarteret 100 lyskæder, som blev givet gratis til områdets beboere. På grund af den store efterspørgsel og den hygge, som lyskæderne skabte på områdets altaner, har bestyrelsen valgt at indkøbe yderligere 150 lyskæder i år. Igen kan I beboere i Århusgadekvarteret hente en gratis lyskæde, som I kan hænge på jeres altan. Lyskæderne kan afhentes i By & Havns udstilling Himmel & hav! i The Silo på følgende dage:

Lørdag den 26. oktober: kl. 10:00 – 18:00

Tirsdag den 5. november: kl. 16:00 – 18:00

Tirsdag den 12. november: kl. 16:00 – 18:00

Lørdag den 30. november: kl. 10:00 – 18:00

For at få udleveret en lyskæde, skal I bare møde op og notere jeres navn og adresse. Det vil være først-til-mølle-princip, så hold øje med facebooksiden GFS Nordhavn, hvor vi skriver ud, hvis der kommer flere afhentningsdage og når alle lyskæderne er hentet. Vi opfordrer til, at jer beboere, der hentede en lyskæde sidste år, lader dem, der ikke nåede at få en lyskæde sidste år komme først. På den måde kan vi få så mange pyntede altaner som muligt. Vi glæder os til at se jeres flotte altaner og skabe den hyggelige vinterstemning i Århusgadekvarteret sammen med jer beboere.

Del dette indlæg: