Velkommen til GFS’ hjemmeside

sport og aktiviteter nordhavn

Velkommen til GFS’ hjemmeside

af GFS Nordhavn |13. februar 2019 | Nordhavn nyt

Velkommen til grundejerforeningssekretariatet Nordhavns nye hjemmeside. På denne side, og i daglig tale er grundejerforeningssekretariatet forkortet GFS, for nemhedens skyld.

Hjemmesiden har til formål  dels at formidle GFS’ arbejde og nyt fra Nordhavn, og dels at invitere jer beboere i Nordhavn til at deltage i udviklingen og aktiveringen af området.

 

GFS’ primære opgaver er at understøtte en god og stabil drift af grundejerforeningernes områder og bidrage til en spændende udvikling af livet i områderne. Derfor har vi brug for alle de input, vi kan få – både hvad angår den daglige drift og ideer til nye kultur- og bylivsprojekter.

 

Vi opfordrer derfor jer beboere til at benytte jer af muligheden for at sætte præg på  området og vi håber, at høre fra jer. I er også meget velkommen til at stille spørgsmål til sekretariatet.  GFS kan kontaktes her

 

Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvordan sekretariatet arbejder og er organiseret, kan du læse om opbygningen her. Her kan du også finde eksempler på, hvilken type opgaver GFS varetager, og hvem der sidder i sekretariatet.

 

Har du forslag til nyttige elementer på hjemmesiden eller feedback på, hvordan siden fungerer, er du meget velkommen til at sende os dine input.

Del dette indlæg: