Kender du politibetjenten Jonas?

Kender du politibetjenten Jonas?

af GFS Nordhavn |20. juni 2019 | Nordhavn nyt

Politiet kom med gode råd til gå-hjem-møde

 

Den 13. juni afholdte grundejerforeningssekretariatet Nordhavn og grundejerforeningen Århusgadekvarteret et gå-hjem-møde med nærpolitiet Nordøst for Nordhavns beboere.

På mødet havde beboerne mulighed for at stille spørgsmål til Jonas og Jonas fra nærpolitiet om deres indsats og tilstedeværelse i Århusgadekvarteret og på Marmormolen, og hvilke muligheder man som beboer har for at komme i kontakt med politiet.

Nordhavn et populært sted, især når vejret er godt, og politiet er bevidste om, at det kan give udfordringer i forhold til støj, badning og kriminalitet. Politiet patruljerer området regelmæssigt, både på land og vand, men da de også har mange andre opgaver, har de ikke mulighed for at være til stede i Nordhavn hele tiden.

Høj musik, råben fra unge mennesker og ulovlig badning kan virke forstyrrende og generende for områdets beboere og øvrige gæster. Politiet opfordrer beboerne til at indgå i en konstruktiv dialog med de besøgende for at gøre dem opmærksom på det gældende ordensreglementet for området og opfordre til at passe godt på området og tage hensyn til hinanden.

 

Hvis man som beboer oplever noget, man vurderer kræver en politimæssig indsats, så er der forskellige muligheder for at komme i kontakt med politiet.

 

Kontaktmuligheder til politiet:

  • Kontakt Jonas eller Martin fra nærpolitiet Nordøst på dinbetjent.dk eller mobilnummer: 30536315. Hvis Jonas eller Martin ikke svarer så læg en besked, og de ringer tilbage.
  • Tip Politiet: Her kan du som borger indsende billeder og beskeder til politiet, hvis man observerer noget, man mener er ulovligt. Man får ikke direkte svar, men tjenesten er døgnbemandet, så der er altid en politibetjent, der modtager beskeden. Du kan finde Tip Politiet i politiets App eller på politiets hjemmeside: https://politi.dk/anmeld/tip-politiet.
  • Bestil en Betjent: Her kan du blandt andet bestille en politibetjent til at lave færdselskontrol ved et bestemt vejkryds. Bestil en Betjent finder du her: https://politi.dk/bestil/bestil-en-betjent.
  • Ring 114: Hvis du har spørgsmål, anmeldelser eller tips til politiet.
  • Ring 112: Hvis en akut situation opstår, som kræver øjeblikkelig assistance
Del dette indlæg: