Nu kan vi hjælpe hinanden med at holde Århusgadekvarteret rent

Nu kan vi hjælpe hinanden med at holde Århusgadekvarteret rent

af GFS Nordhavn |16. august 2019 | Århusgadekvarteret nyt

Århusgadekvarteret får nye materialer til affaldsindsamlinger


Ved sidste bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Århusgadekvarteret besluttede bestyrelsen, at den gerne vil støtte op om de lokale initiativer om affaldsindsamlinger. Der har tidligere været stor succes med at udlevere gribetænger til aktive beboere, der samler affald i området, og der er allerede 20 gribetænger i omløb. Grundejerforeningen har nu indkøbt yderligere 20 gribetænger, 20 sæt handsker og en masse ruller plastiksække, som beboerne i området kan låne til en gåtur i området.

Grundejerforeningen har indgået en aftale med Nærgenbrugsstationen Nordhavn, så disse nyindkøbte materialer til affaldsindsamlinger er tilgængelige for alle områdets beboere. Materialerne kan lånes og afleveres tilbage hos nærgenbrugsstationen inden for dens åbningstider:


Onsdag og fredag kl. 12:00 – 18:00

Søndag kl. 10:00 – 16:00


Hvis du ønsker at arrangere en større affaldsindsamling, opfordrer vi til, at du kontakter grundejerforeningssekretariatet på info@gfsnordhavn.dk, så kan vi hjælpe med at sprede budskabet.


Bestyrelsen i grundejerforeningen håber, at I beboere tager godt imod dette initiativ og har lyst til at hjælpe hinanden med at passe på materialerne og holde Århusgadekvarteret pænt og rent.

Del dette indlæg: