PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

Denne hjemmeside www.gfsnordhavn.dk udbydes og ejes af Udviklingsselskabet By & Havn I/S, Nordre Toldbod 7. DK-1259 København K, CVR nr. 30823702.

 

Dine personoplysninger

Hos GFS Nordhavn er det vigtigt, at hjemmesidens brugere føler sig trygge ved, at deres personoplysninger bliver behandlet på en sikker og ansvarlig måde.

Persondataforordningen pålægger os som dataansvarlige en pligt til at give dig oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger.

I denne privatlivspolitik kan du læse mere om hvordan GFS Nordhavn behandler dine personoplysninger og hvorfor, alt afhængig af hvilken relation du har til GFS Nordhavn, herunder hjemmesiden, nyhedsbreve mv.

Denne politik vil med jævne mellemrum blive opdateret. Hvis der forekommer større ændringer i privatlivspolitikken, har vi pligt til at gøre opmærksom på det. Du kan altid finde den nyeste version af vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.

 

Hvilke personoplysninger behandler vi og til hvilket formål

Afhængig af din relation til GFS Nordhavn, behandler vi dine personoplysninger på forskellig måde til forskellige formål.

 

Ved brug af hjemmesiden

Formål og behandlingsgrundlag

Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi information om den besøgendes adfærd med det formål at opsamle statistik om brugen af hjemmesiden, samt med det formål at forbedre brugeroplevelsen.

Behandling af personoplysninger sker under legitim interesse jf. databeskyttelsesforordningen. Vi afvejer, at opsamling of videregivelse af adfærdsoplysninger på vores hjemmeside ikke bryder med besøgendes grundlæggende rettigheder.

Du kan til en hver tid fravælge videregivelse, ved at fravælge eller slå cookies fra.

 

Kategorier af personoplysninger

Der indsamles kun personoplysninger i form af IP-adresse, samt adfærd, som du selv afgiver.

 

Modtagere og opbevaring af personoplysninger

GFS Nordhavn videregiver personoplysninger til Google Analytics. Selskabet er beliggende i USA og det er verificeret, at selskabet er en del af EU´s certificeringsaftale ”Privacy Shield”. De data der indsamles til statistik, opbevares hos Google Analytics og slettes automatisk efter 26 måneder.

 

 

Ved tilmelding til GFS Nordhavns nyhedsbrev

Formål og behandlingsgrundlag

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, behandler vi de angivne personoplysninger med det formål at sende e-mails med vores nyhedsbrev.

Behandlingen af personoplysninger sker baseret på samtykke. Det skal bemærkes at du på et hvert tidspunkt kan trække dit samtykke tilbage.

 

Kategorier af personoplysninger

Der indsamles kontaktoplysninger om dig: e-mail og navn, som du selv afgiver.

 

Modtagere og opbevaring af personoplysninger

Vi benytter eksterne leverandører, herunder IT-leverandører og hostingleverandører, der kan få overladt personoplysninger i forbindelse med deres bistand til os. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev slettes dine personoplysninger efter 2 år, regnet fra det tidspunkt, hvor du tilbagekalder dit samtykke eller afmelder dig nyhedsbrevet.

 

Ved brug af kontaktformular

Formål og behandlingsgrundlag

Når du benytter kontaktformular på GFS Nordhavns hjemmeside, behandler vi de angivne personoplysninger til at vende tilbage på din henvendelse.

Behandlingen af personoplysninger sker under legitim interesse, fordi vi afvejer at du selv har afgivet oplysningerne med henblik på at blive kontaktet.

 

Kategorier af personoplysninger

Der indsamles kontaktoplysninger om dig: e-mail, navn og telefonnummer, som du selv afgiver.

 

Modtagere og opbevaring af personoplysninger

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet eller overdraget uden for GFS Nordhavn.

Opbevaring sker til besvarelse af din henvendelse. Dine oplysninger slettes automatisk 2 år fra sidste korrespondance.

 

Sikkerheden omkring din data

GFS Nordhavn sikrer dine personoplysninger i tråd med lovgivningen. Vi har derfor truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi gennemfører regelmæssigt interne opfølgninger i forhold til tilstrækkeligheden og efterlevelsen af politikker og foranstaltninger.

 

Dine rettigheder

Persondataforordningen giver dig forskellige rettigheder, når vi behandler personoplysninger om dig. Du har ret til:

  • at anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig,
  • at anmode om at få forkerte eller ufuldstændige oplysninger berigtiget,
  • at anmode om sletning af dine personoplysninger,
  • at anmode om at behandling af dine personoplysninger begrænses,
  • at anmode om at få udleveret dine personoplysninger eller at få overdraget disse til en anden dataansvarlig, i et almindeligt anvendt og læsbart format (dataportabilitet),
  • at gøre indsigelse mod GFS Nordhavns behandling af dine personoplysninger,
  • at tilbagetrække dit samtykke, hvor vores behandling af dine personoplysninger, er baseret på dit samtykke. Din tilbagetrækning af dit samtykke har ingen betydning for lovligheden af By & Havns behandling af personoplysninger forinden tilbagetrækningen

Der kan være betingelser eller begrænsninger i forhold til dine rettigheder. Derfor er du f.eks. ikke sikret, at din anmodning om sletning kan imødekommes – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

 

Klage

Såfremt du ønsker at klage over GFS Nordhavns behandling af dine personoplysninger, så bedes du sende en e-mail med detaljerne i din klage til persondata@byoghavn.dk. Vi vil behandle klagen og vende tilbage.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk

Hvis du har nogen spørgsmål til, hvordan GFS Nordhavn behandler din persondata, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

 

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies.

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil, tablet el. tilsvarende, når du besøger en hjemmeside.

Cookies udgør ikke en trussel mod din computer, mobil, tablet mv. idet cookies ikke kan indeholde skadelige koder såsom en virus. Cookies får heller ikke adgang til programmerne på din computer, mobil, tablet mv.

GFS Nordhavn bruger cookies for at websitet kan fungere og til at genkende dit besøg. Vi samler data gennem Google Analytics for at kunne analysere besøgende på websitet og med henblik på at forbedre brugeroplevelsen af GFS Nordhavns hjemmeside.

 

Sletning og blokering af dine cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil du samtidig blokere for, at vi kan genkende dine tidligere besøg i vores statistikprogram. Se vejledningen i hvordan du sletter eller blokerer cookies: https://erhvervsstyrelsen.dk/sadaan-undgaar-du-cookies

 

Her kan du se en liste over de cookies vi bruger på hjemmesiden:

Navn Nøgle Domæne
1 Google Analytics _ga   www.gfsnordhavn.dk
2 Google Analytics _gid   www.gfsnordhavn.dk
3 Google Analytics _gat   www.gfsnordhavn.dk
4 Google Analytics __utmt   www.gfsnordhavn.dk
5 Google Analytics __utma   www.gfsnordhavn.dk
6 Google Analytics __utmb   www.gfsnordhavn.dk
7 Google Analytics __utmc   www.gfsnordhavn.dk
8 Google Analytics __utmz   www.gfsnordhavn.dk

 

Disse cookies bruges til at:

  • Programmet Google Analytics samler data, så vi kan analysere besøg på hjemmesiden
  • Holde styr på din session.

 

Google Analytics indsamler anonymiserede information om de besøg vi får på hjemmesiden. Vi bruger også denne information til at finde og fjerne sider på websitet, som aldrig bliver brug eller som er for gamle.

Ved besøg på hjemmesiden, registreres dit besøg i Google Analytics. Vi registrere også din IP-adresse i anonymiseret form. Det vil sige, at vi udskifter de sidste tre tal (oktaver) med ´192-168.55.xxx´, og vi kan derfor ikke se hele din adresse og hvorfra på internettet, du besøger vores hjemmeside.

En IP-adresse, er en unik adresse, som din browser benytter for at kunne sende og modtage data via internettet. En IP-adresse har samme funktion som din postadresse – uden din adresse ved posten ikke, hvor breve og pakker skal leveres.