Tømning af skraldespande i Århusgadekvarteret

Tømning af skraldespande i Århusgadekvarteret

af GFS Nordhavn |31. marts 2020 | Århusgadekvarteret nyt

En kombinationen af solskin og mange beboere og besøgendes trang til at være udendørs har betydet, at der har været fyldte skraldespande særligt i weekenden langs Sandkaj Brygge. Grundejerforeningen i Århusgadekvarteret har derfor aftalt med driftsmedarbejderne i By & Havn, at de fortsætter med at tømme skraldespande fem gange ugeligt, trods den nuværende situation.  

By & Havn følger myndighedernes anvisninger i forbindelse med COVID-19 situationen. Derfor er en stor del af medarbejderne sendt hjem, men der opretholdes et nødberedskab. Vi henstiller derfor til, at vi alle hjælper hinanden i denne tid. Vi beder derfor om, at alle tager ansvar og smider skrald i de spande, hvor der er plads. Driftsmedarbejderne har nemlig kunne konstatere, at langt fra alle skraldespande har været fyldte.

Som noget nyt er der blevet indkøbt en ny stor skraldespandsmodel til kvarteret, som på sigt skal erstatte de små runde modeller. Den nye model bidrager til en øget kapacitet, mulighed for at der kan kildesorteres, den har indbygget askebæger og den kan modtage pizzabakker, uden den stopper til.  I første omgang er der blevet placeret fire på Göteborg Plads, fire ved Gittervej, en på Sandkaj og en ved Legehavet. Bestyrelsen vil i samarbejde med By & Havn evaluere brugen af den nye model og planlægge fremtidige placeringer. Tag godt i mod den.

Del dette indlæg: